20.12.2019.

16:01

Foto:

Vesti

RADOSLAV MARJANOVIĆ: Đilase, da li podržavaš brutalno vezivanje i prebijanje Lešnjaka?!

Da li Dragane podržavaš brutalno vezivanje za stolicu, prebijanje i stavljanje kese na glavu Lazaru Lešnjaku koje je tvoj najbliži saradnik Bastać Marko prema svedočenju Lešnjaka, njegovog venčanog kuma, organizovao i sproveo?

Da li Dragane podržavaš bespravnu gradnju i reketiranje investitora? Da li Dragane podržavaš uzimanje reketa za dečije predstave?

Da li podržavaš šverc deviza u čemu je uhvaćen tvoj najbliži saradnik Bastać Marko? Da li ćutiš Dragane o 1,6 miliona evra koje su isplaćene „Kodeks trejdu“ i „Respekt legalu“ jer se na platnim spiskovima tih firmi nalaze tvoji funkcioneri, odbornici i aktivisti?

Da li ćutanjem Dragane nedvosmisleno podržavaš kriminal i korupciju ili je to zapravo jedina politika koju nudiš građanima? Tvoje dugo ćutanje je najbolja potvrda da je to tvoja politika i da si zahvaljujući toj politici, od 74.000 evra sa koliko si ušao u politiku obavaljajući državne funkcije, sebi obezbedio lično bogatstvo od 25 miliona evra, a svojim kompanijama prihode od 619 miliona evra i 105 miliona evra profita.

Da li te je bar malo sramota što si se bestidno obogatio dok je Srbija u vreme dok si bio na vlasti propadala, a građani ostajali na ulici, bez posla i budućnosti?

Tagovi: