23.12.2019.

08:56

Foto:

Vesti

OPOZICIJA SVESNA DA ĆE DOŽIVETI DEBAKL NA IZBORIMA! Vujović: Njima nisu problem izborni uslovi, već građani, koji ih neće

- Strašno je što se u orkestriranim napadima na neistomišljenike služe najbeskrupuloznijim lažima i uvredama - rekla je Vujovićeva za Srpski telegraf.

Kako kaže, u tim napadima nisu na meti samo Aleksandar Vučić i njegova porodica, već svi oni koji se usude da misle drugačije od tih opozicionara, kao što je bio slučaj sa pojedinim ličnostima iz javnog i kulturnog života.

Ona je istakla da SNS želi da naredni izbori budu održani po svim demokratskim standardima.

Ne plašimo se konkurencije, a sigurni smo da će dosadašnji rezultati preduzetih reformi biti dovoljan razlog da ponovo pobedimo na izborima, rekla je Vujovićeva.

NEBOJŠA BAKAREC: Vučiću ti si lud što voliš Srbiju! Ova šaka jada što te zove ludakom pokazala je kako se vlada! Opljačkaj, izdaj, uništi, zgazi…

- Opoziciji nisu probelem izborni uslovi, već građani koji ne žele da glasaju za njih. Svesni su da će doživeti debakl na izborima, zbog toga stalo i pričaju o bojkotu - rekla je ona.

Vujovićeva, koja je i predsednica opštine Savski venac, naglašava da će se o Marku Bastaću i njegovom vođenju opštine Stari grad izjasniti nadležni državni organi.

- Dugogodišnja praksa DS je bila ostavarivanje lične koristi na račun svih građana, što nikako nije smelo da se dogodi i što je dovelo do velikih dugova. Marko Bastać, funkcioner Ðilasove stranke, izgleda je nastavio tu praksu bavljenja politikom isključivo kao mahanizmom za lično bogaćenje - rekla je Vujovićeva.

Tagovi: