12.01.2020.

21:05

Foto:

Vesti

MARINKOVIĆ: Nemoć i inferiornost razlog Jeremićevog ponašnja

- Samo nemoć i intelektulna i svaka druga inferiornost ove osobe mogu da objasne ovako ponašanje, a izgleda da je tačka na "i" bilo istraživanje američkog USAID u kojem se jasno vidi da Vučić ima nepodeljenu podršku građana Srbije i da će njegova stranka opet maestralno pobediti na narednim parlamentarnim i lokalnim izborima, a da je podrška vašem bojkotu 1,2 odsto, dakle na nivou statističke greške - naveo je Marinković u saopštenju.

On ukazuje da je "ovaj veliki znalac" za čijeg vakta je tzv. Kosovo priznalo više od 100 država, razorena ekonomija zemlje bez bilo kakve vizije i znanja o vođenju naroda i države uzeo za pravo da najgnusnije vređa i optužuje Vučića i obezvređuje njegov rad.

- Znajući da im je plan nasilnog rušenja vlasti propao, a strategija bojkota doživela potpuni fijasko, ostalo mu je samo da u maniru uličara vređa i omalovažava lidera koji je svoj život, porodicu, svu svoju energiju i znanje upotrebio kako bi Srbija bila snažnija, nezavisna, ekonomski i vojno jaka i stabilna - istakao je Marinković.

On je ocenio da je Vučić za nekoliko godina učinio da Srbija postane respektabilna zemlja i pouzdan partner najjačih svetskih sila, da postane ekonomski lider regiona, da drastično poveća kvalitet života svojih građana i da vodi politiku isključivo u sopstvenom nacionalnom interesu.

- Za razliku od vas koji ste jedno govorili u Americi, drugo u Kini, treće u Rusiji, a sve vreme ustvari sa Roćenom i sličnima "j…. majku Srbiji" - napisao je Marinković.

On je poručio da Jeremiću to više neće dozvoliti ni Vučić, a ni narod Srbije.

- Srbija će i dalje održavati odlične odnose i sa Amerikom, Rusijom, Kinom, ali i svima onima koji žele da ovde rade i investiraju, vodiće računa o svom narodu gde god on živi a za svoje nacionalne interese će da se bori mudro, hladne glave imajući u vidu krajnji rezultat a to je uvek bolji zivot građana Srbije i očuvanje mira i stabilnosti - zaključio je Marinković.

Jeremić se ranije danas na Tviteru uvredljivim i neprimerenim rečnikom osvrnuo na predsednika Srbije i njegovu politiku.
 

Tagovi: