14.01.2020.

13:11

Foto:

Vesti

RISTIČEVIĆ ODBRUSIO TANJI FAJON: Kažite, da li vam je cilj da učestvujete u unapređenju izbornog procesa u Srbiji ili zajedno sa Šolakom i Đilasom želite, bez izbora, da oborite vlast u Srbiji!

- Tanja Fajon, treba da kaže, da li joj je cilj da učestvuje u unapređenju izbornog procesa u Srbiji ili zajedno sa Šolakom i Đilasom želi, bez izbora, da obori vlast u Srbiji i time ovekoveči njihove biznise? - naveo je Rističević u saoptenju i dodao:

- Tanja Fajon, kad se već toliko zabrinula za izbore u Srbiji, treba da kaže, kada će Srbi u Sloveniji biti priznati kao nacionalna manjina, budući da su posle Slovenaca najbrojniji, a samim tim kada će dobiti pravo na prirodni izborni prag poput manjina na izborima u Srbiji?

Rističević je rekao da se čini da je Tanji Fajon od svih Srba jedino stalo do dvojice, i naveo Dragana Đilasa i Dragana Šolaka i upitao:

- Gospođo Fajon da li znate da je u Crnoj Gori, gde Srbi, kao i u Sloveniji, takođe nemaju nikakav status, na samo 500.000 birača, izborni cenzus 3 odsto?!

Tagovi: