16.01.2020.

16:48

Foto:

Vesti

MIRKOVIĆ ĐILASU I OBRADOVIĆU: Samo vi nastavite sa vašim izmišljotinama, a Vučić i Stefanović će nastaviti sa predanim radom za jaku Srbiju!

 

- Ni u snu to ne bi uspeo, jer ipak su Boškovi saborci narko dileri i pripadnici raznih beogradskih klanova - istakao je Mirković u saopštenju.

On kaže i da Obradović mora konačno da shvati da ni cenzus od 3 odsto neće preći, jer niko u Srbiji ne želi da podrži čoveka koji je, kako navodi, opljačkao Hilandar, koji tuče žene, kome zastava predstavlja samo motku kojom nešto treba razbiti.

- Onog koji bi kamionom da gazi policajce i koji napada policiju samo zato što su mu uhapsili kuma Tocila i šuraka njegovog saborca Ðilasa, izvesnog Dabovića i to i jednog i drugog zbog dilovanja droge - ukazuje Mirković.

On napominje i da Obradović nikako da shvati da te njegove hiljadu puta ispričane laži nikoga ne zanimaju i da ih je istina milion puta razbila.

Prazne priče Obradovića, nema poente ni demantovati više dodaje Mirković.

- Obradović, Jeremić i Ðilas mogu slobodno da nastave sa svojim ludorijama i izmišljotinama, Aleksandar Vučić i Nebojša Stefanović će nastaviti kao i do sada na sve to odgovoriti predanim, posvećenim i poštenim radom jer za njih kao i za sve nas u SNS-u od lepše, bezbednije i ekonomski jake Srbije, nema ništa preče - zaključio je Mirković, saopštio je GO SNS.

Tagovi: