19.01.2020.

17:35

Foto:

Vesti

DEMOKRATSKA STRANKA I BOŠKO OBRADOVIĆ NEMAJU VIŠE ŠTA DA RADE ZAJEDNO U POLITICI! Vučković: Očekujem oštru reakciju Predsedništva stranke!

- Izjava Boška Obradovića dokazuje da Demokratska stranka i Boško Obradović nemaju šta da rade zajedno u politici i dalje delovanje DS u Savezu za Srbiju se zaista pokazuje kao više nego upitno, o čemu su, pre svega poslanici DS, tokom proteklih meseci jako mnogo govorili - rekla je Vučković.

Ona je postavila pitanje stranačkim kolegama kakvu vrstu političke borbe Demokratska stranka može da vodi sa Obradoviću sličnim ljudima.

SKANDAL U ĐILASOVOM SAVEZU! Obradović izvređao Mićuna: JAHAO SI POPOVE, BIO LAŽNI DISIDENT I LAŽNI PATRIJARH DEMOKRATIJE - IZAĐI SAM NA IZBORE!

 



Na pitanje da li će o tome razgovarati sa predsednikom stranke i šta je dalje u planu, Vučković je odgovorila da od Predsedništva DS zavisi kako će oni reagovati.

- Moje očekivanje je da će ipak i pritisak iz reda članstva i Glavnog odbora DS biti takav da će Predsedništvo morati da ima jednu vrlo oštru političku reakciju, ne samo, izjavu, nego da će morati da podvuče liniju političke sadržine iza ovog delovanja i govora Boška Obradovića - rekla je Vučković.

Vučković je kazala da Obradović ne razume da je profesor Dragoljub Mićunović simbol onoga što je predstavljala Demokratska stranka i što mnogi građani i njeni glasači žele danas da vide.

- Stil, ponašanje i govor, to je nešto što smo mi sa profesorom Mićunovićem i Zoranom Ðinđićem uspostavili u Demokratskoj stranci u Srbiji. I kad se taj način delovanja napadne, onda se napada sama suština građanskog političkog delovanja u Srbiji - zaključila je Vučković.

Tagovi: