21.01.2020.

15:06

Foto:

Vesti

VUČIĆ U DAVOSU! Predsednik Srbije nastavio bilateralne sastanke sa svetskim zvaničnicima

Vučić je na instagram nalogu "budućnostsrbijeav", uz fotografije svojih susreta sa stranim zvančnicima istakao da je za Srbiju veoma važno da bude prisutna u Davosu i da bude dobro predstavljena.
 

- Razgovor sa Plenkovićem je bio otvoren i prijatan, dotakli smo se odnosa Srbije i Hrvatske i čini mi se da je izraženo više poverenja i optimizma - rekao je Vučić.

Vučić se danas susreo sa Plenkovićem pred početak panela "Diplomatski dijalog na temu Zapadnog Balkana" u okviru Svetskog ekonomskog foruma.

Објава коју дели Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) дана 21. Јан 2020. у 12:03 PST

- Lepo je sresti stare prijatelje i razgovarati o novim mogućnostima - objavio je predsednik Srbije na instagram profilu "Buducnostsrbijeav" uz fotografije.

Објава коју дели Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) дана 21. Јан 2020. у 3:17 PST

- Otvoren i prijateljski razgovor sa savetnikom za nacionalnu bezbednost Robertom O''Brajanom, uz obostranu želju za dalje unapređenje odnosa Srbije i SAD - objavio je predsednik Srbije na instagram profilu budućnostsrbijeav sa fotografijama.

Објава коју дели Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) дана 21. Јан 2020. у 3:44 PST

Predsednik Srbije razgovarao je s predsednikom Poljske Andžejem Dudom i predsednikom Litvanije Gitanasom Nausedom o ekonomskom rastu u Centralnoj i Istočnoj Evropi.

Oni su se sastali na radnom ručku na temu "Generisanje rasta za Centralnu i Istocnu Evropu", a moderator je bila novinarka i voditeljka Juronjuza Isabel Kumar, objavio je predsednik Srbije na instagram profilu budućnostsrbijeav sa zajedničkim fotografijama.

Објава коју дели Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) дана 21. Јан 2020. у 5:22 PST

Vučić se sastao i sa predsednikom Evropske banke za obnovu i razvoj Sumantrom Čakrabartijem.

Predsednik Srbije je na Instagram nalogu "buducnostsrbijeav" objavio da se sastao sa Čakrabatijem, uz fotografije sa tog susreta.

Објава коју дели Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) дана 21. Јан 2020. у 5:32 PST

Tagovi: