13.02.2020.

13:51

Foto:

Vesti

SERGEJ OPET DROGIRAN? LIDER PSG SE SRUŠIO TOKOM PREDSTAVE! Niko ne zna šta mu se desilo!

Kako su saopštili iz BDP-a, jedan od razloga zbog kojih se Trifunoviću slošilo jeste i visoka temperatura.

- Nadamo se da će predstava moći da se održi možda već u narednom terminu. Sve to zavisi od situacije... - rekli su u BDP-u, dodajući da je Sergej napustio pozorište odmah pošto mu je pozlilo, te da ne znaju da li je hospitalizovan.

Do zaključenja ovog izdanja nije bilo moguće dobiti informacije o tome ni od samog Trifunovića. Na zvaničnom sajtu pozorišta stajala je informacija da će ista predstava biti izvedena 12. i 13. februara. On se, krajnje upadljivo, juče čitavog dana nije oglašavao ni na društvenim mrežama, a to se gotovo nikada ne dešava.

Drogiran izazvao saobraćajke

Sergej Trifunović je u nedelju ujutro na autoputu ka Novom Sadu izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je teže povređen Srđan Sekulović (44). Lider PSG se džipom 'audi q2' u punoj brzini zakucao u 'fijat' kojim je upravljao Sekulović. Iako je posle udesa obećao da će platiti štetu i pomoći Sekuloviću, Trifunović mu je već sutradan pretio i najstrašnije ga izvređao poručivši mu da mu neće platiti ni dinara!

Takođe, 13. januara ove godine Trifunović se svojim 'renoom' zakucao u autobus GSP na Novom Beogradu. Nakon udesa uzeta mu je krv, a toksikološka analiza na VMA pokazala je da je bio drogiran i da je neposredno pre sudara koristio kokain.

Zanimljivo je da se slična stvar Trifunoviću već dogodila oktobra 2018, i to u Novom Sadu, tokom predstave 'Voz' u kojoj glumi sa Vojom Brajovićem. Nekoliko minuta nakon početka predstave on je posle duge, neplanirane pauze izašao na scenu i zamolio publiku za izvinjenje jer zbog lošeg zdravlja nije u stanju da nastavi predstavu.

"Ljudi, sve je u redu. Samo mali zamor materijala: Em vučem neku virozu danima, em ne stajem. Živ, zdrav, nenormalan", u svom stilu je objasnio Trifunović tada.

Tagovi: