05.03.2020.

16:05

Foto:

Vesti

(FOTO) DOKAZ KOJI KRIJE MILIVOJE KATNIĆ ZA TRI MINUTA RUŠI "DRŽAVNI UDAR"! Đukanović u velikom problemu, ovo bi moglo da ga košta vlasti!

Demokratski front je pozvao glavnog specijalnog tužioca Srbije da nastavi izviđaj i da obavesti javnost regiona o utvrđivanju činjenica za slučaj šverca oružja koji su, kako navode, organizovali Milivoje Katnić i Mirko Velimirović.

- Ta istina je surova za Milivoja Katnića i Mila Đukanovića i njihove agenture u Beogradu da se ta istina saopšti građanima Crne Gore. Pozivam državne organe Srbije da odrade posao kako bi ova istina izašla na videlo i ne dozvoli da ih Katnić plaši izjavama Saše Sinđelića - istakao je jedan od lidera DF-a Andrija Mandić na konferenciji za novinare.

U DF-u očekuju da će glavno specijalno tužilaštvo u Srbiji uraditi što je do njih i saslušati Katnića i Velimirovića o švercu oružja na Kosovu.

Jedan od lidera DF-a Milan Knežević kazao je da Milivoje Katnić sakriva dokumentaciju koju je dobio iz Srbije, a koju je dužan da dostavi Apelacionom sudu koji treba da odluci o žalbama u slučaju "Državni udar".

On je podsetio da su oni na to ukazali prije mesec dana.

Jedan od lidera DF-a Milan Knežević kazao je da Milivoje Katnić sakriva dokumentaciju koju je dobio iz Srbije, a koju je dužan da dostavi Apelacionom sudu koji treba da odluci o žalbama,

(FOTO) EVO KO SU MIRAŠEVI/MILOVI POPOVI! Rukopomazivanje ruleta: Malo kockar, malo mafijaš, malo Mirašev nindža - DA NIJE SMEŠNO, BILO BI ŽALOSNO! 

Jedan od lidera DF-a, Nebojša Medojević je kazao da su ukinute crvene interpolove poternice koje su bile raspisane za Asadom i Šavivom.

Knežević je pitao Čađenovića da li je on otvorio mejl nalog u ime Asada sa kojeg je pisao Šavivu da bi osnažio interpolovu poternicu.

KLJUČA U PRIŠTINI, ŠIPTARI ZARATILI! VESELJI OPTUŽIO KURTIJA DA "RADI ZA SRBIJU"! Tek je mesec dana na vlasti, a već su dve zemlje povukle priznanja lažne države!

- Jedva čekamo sutra Veljovića i Stankovića na Odboru za bezbednost da im izložimo ovu dokumentaciju - kazao je Medojević.

Tagovi: