08.03.2020.

12:09

Foto:

Vesti

PALMA IMA RECEPT ZA LOKALNE IZBORE: Budžet da troše građani, a ne političari!

 

- Ne može neko očekivati da bude na listi neke političke partije da bi nakon izbora dobio posao u nekom javnom preduzeću ili neku plaćenu funkciju. Kod nas u Jagodini članovi Gradskog veća ne primaju plate, odbornici ne primaju dnevnice. Na taj način mi štedimo budžet i ta sredstva preusmeravamo ka građanima. Zato građani Jagodine imaju besplatan prevoz, na taj način šaljemo decu koja idu u četvrti razred osnovne škole i završne razrede srednjih škola besplatno na more, tako obezbeđujemo primanja za porodilje i trudnice koje ne rade nigde kao i sredstva za socijalno ugrožene kategorije - rekao je Palma i dodao:

- Mene su građani Jagodine priznali od 2004. godine i evo punih 16 godina vodim taj grad. Prvi u Srbiji smo predali listu za lokalne izbore jer su građani sami došli da daju potpis podrške našoj listi koja se zove Dragan Marković Palma - Jedinstvena Srbija - Ivica Dačić - Socijalistička partija Srbije - Aleksandar Vučić - Srpska napredna stranka. Ja to želim da prenesem na sve gradove u Srbiji.

Na pitanje zašto pomoć najsiromašnojima deli pred kamerama Marković je odgovorio: "Hoću da to bude transparentno, da građani vide gde trošimo pare, a ne u sobče - krišom!"

Na kraju gostovanja predsednik Marković je zaključio da će Jedinstvena Srbija u 20 gradova u Srbiji izaći samostalno a u ostalim mestima u koaliciji sa Socijalističkom partijom Srbije.

Tagovi: