09.03.2020.

10:01

Foto:

Vesti

NEODGOVORNE IZJAVE NANELE VELIKU ŠTETU KRUŠIKU! Mali: Država će kroz nove investicije i podršku pokazati koliko joj je stalo do namenske industrije!

Mali je za Pink istakao da u okviru namenske industrije radi 16.000 ljudi i dodao da je to veliki potencijal za proizvodnju, izvoz i zaradu. 

Kako je dodao, treba videti kako država može konkretno, kroz pomoć, prvenstveno kroz nove porudžbine da pomogne da se podignu kapaciteti ove fabrike. 

- Neodgovorne izjave su nanele ogromnu štetu u „Krušiku“ i celoj namenskoj industriji. Zbog toga smo došli u situaciju da smo izgubili neke ugovore, da nisu potpisani neki koji su mogli da budu, to je ogroman gubitak. Nadam se da je to iza nas. Mi ćemo kroz nove investicije i podšku pokazati koliko nam je stalo do namenske industrije, da tih 16.000 ljidi radi i zarađuje - rekao je Mali.

On je dodao da svako novo ulaganje dovodi do novih zapošljavanja, novih tržišta i rasta zarada.

Mali je naveo da 11 preduzeća namenske industruije čekaju bolji dani, istakavši da je namenska industrija jedan od osnovih pokretača i privrednog razvoja s obzirom na veliku prozvodnju i izvozni potencijal.

Tagovi: