24.03.2020.

13:24

Foto:

Vesti

PREDSEDNIČE, IZVINI! NEĆEMO OTPUŠTATI RADNIKE - BIĆEMO UZ SRBIJU! Vlasnici "Naisa" SHVATILI VUČIĆEVU PORUKU!

"Nakon reakcije predsednika Vučića, a svesni ozbiljnosti situacije u kojoj se nalazi Srbija odlučili smo da uprkos ekonomskim gubicima koji nam predstoje ipak sve radnike ostavimo na platnom spisku hotela, nezavisno od radnog statusa, do kraja vanrednog stanja. Odlučili smo da sačuvamo sve svoje radnike i njihove porodice da bismo uživali u vremenu koje dolazi nakon pobede nad koronavirusom. Ovo teško vreme zahteva solidarnost svih nas i mi želimo da pokažemo da ćemo uvek biti uz Srbiju. Nastavićemo zajednički borbu protiv koronavirusa i ekonomskih posledica koje je izazvao i pobedićemo!", poručili su vlasnici hotela Nais.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas važnu poruku svim privatnim poslodavcima u Srbiji koji otpuštaju radnike tokom vanrednog stanja zbog koronavirusa, a posebno se je skrenuo pažnju na jedan brutalan primer...

- Kako saznajem, hotel Nais u vlasništvu Ivice Tončeva otpustio je 60 odsto radnika. To je njegovo pravo, ali zbog toga neće imati apsolutno nikakvu podršku države Srbije. Još jednom molim poslodavce da čuvaju svoje radnike - napisao je Vučić na Instagram profilu "budućnostsrbije".

Објава коју дели Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) дана 24. Мар 2020. у 3:36 PDT