10.04.2020.

11:52

Foto:

Vesti

(VIDEO) VUČIĆ RASTURIO TAJKUNSKE MEDIJE! Nadam se samo da ću dočekati da moj Danilo ode na Sajam! NE BRINETE VI ZA MOJE ZDRAVLJE - RAZMIŠLJATE SAMO KAKO DA ME SKLONITE!

- Nikad se nisam žalio, ali smatrao sam da je važno da javnost obavestim da je moj sin zaražen koronavirusom i više ništa nisam rekao. Nadam se samo da će moj sin uskoro biti prebačen sa Infektivne klinike na Sajam, a odatle kući - rekao je Vučić.

A post shared by Александар Вучић (@avucic) on Apr 10, 2020 at 3:32am PDT

- Vodili ste kampanju kako ne uvodimo mere. Kada smo uveli vanredno stanje, vodili ste kampanju kako su penzioneri u pritvoru, kako ljudi jedva preživljavaju... Politikom su se bavili samo naši politički protivnici. Ne brinete vi za moje zdravlje.Razmišljate samo kako da me sklonite i predstavite kao kukavicu. Za poslednjih 20 dana sam obezbedio više respiratora nego što smo ih imali do pre dve godine. 

- Nemojte licemerno da brinete o mom zdravlju i pitate da li sam imao neke kontakte. Razgovaram sa lekarima svaki dan. Kad pomisle da postoji bilo kakva šansa da sam zaražen, biću testiran - rekao je Vučić. 

Informer

Govorili ste da je Vučić gotov i da mu pada popularnost u vreme korone. Da li možete da zamislite da neko koristi svetsku pošast kao saveznika?!

- Pričalo se da nemamo respiratore, pa da nemamo maske... Dogovorite se šta vam smeta. Nemojte kontradiktorne stvari da govorite protiv mene. I ne pitajte lekare za mene, dođite i pitajte mene, odgovoriću vam. Mene ne možete da pobedite argumentima i činjenicama. Na sve, pa i na laži ću vam odgovoriti - kazao je predsednik Srbije i dodao:

- Čim mi je sin primljen u bolnicu, razgovarao sam sa doktorom Stevanovićem o sebi i svojim kontaktima. Samo me pustite da sam brinem svoje brige. Ne brinte za mene, jer nikada niste o meni iskreno brinuli. Korona u Srbiji nikoga neće da pobedi, pa ni mene ovako slabog, usled udaraca političkih protivnika.