13.04.2020.

14:06

Foto:

Vesti

BRUKO JEDNA! NE SAMO ŠTO LAŽEŠ, NEGO SE I LAŽNO IZVINJAVAŠ! Glavni urednik NIN Milan Ćulibrk dotakao dno!


Umesto da se kao čovek javno izvini zbog izrečene laži kojoj je naneo veliku štetu ugledu ministra odbrane, ali i redakcija većine dnevnih novina u Srbiji, Ćulibrk je lažno izvinjenje iskoristio za novi lažni napad na novinare Informera, Srpskog telegrafa, Kurira i Alo.

"Sinoć sam u Utisku nedelje, komentarišući izjavu ministra Vulina da oboleli od kovida-19, smešteni na Sajmu, mogu da čitaju tabloide Informer, Srpski telegraf, Kurir i Alo, izneo neproverenu informaciju da te primerke plaća Ministarstvo odbrane.

Ispostavilo se da te primerke vlasnici tabloida ne naplaćuju, već ih dele besplatno. Izvinjavam im se zbog ove nenamerne greške. Ali, ne sumnjam da država, brojne lokalne samouprave i javna preduzeća na druge načine parama poreskih obveznika finansiraju ove provladine tabloide...", napisao je sad već dokazani lažov Milan Ćulibrk.

Podsetimo, Ćulibrk je sinoć u Utisku nedelje doslovno rekao:

"Koliko je novca vanredno bez rebalansa budžeta internim preraspodelama od Ministarstva zdravlja otišlo Vulinu da bi on kupovao Alo, Kurir, Srpski telegraf, Informer i delio po sajmu. Ljudi jesmo normalni?"

Njemu je oćigledno strano da pojedine institucije, za razliku od njega i njegove kuće, pokazuju visok nivo društvene odgovornosti!

Dokaz za ovo može se naći na sajtu Ministarstva odbrane gde od 2. Aprila stoji javni i transparentni spisak svih donatora koji su želeli da pomognu obolelima, među kojima je i Informer!