16.04.2020.

15:47

Foto:

Vesti

SVRBI IH ŠTO IM SE EKONOMIJA RASPADA! Hrvati opet brutalno napali Srbiju i Vučića - NE MOGU DA PREŽALE ŠTO JE NAŠA ZEMLJA LIDER U REGIONU!


U jeku pandemije koronavirusa, u trenutku kada je u njihovoj zemlji do sada preminulo 35 ljudi, a ukupan broj slučajeva dostigao cifru od 1.791, Hrvati se neprestano bave Srbijom i mržnjom prema predsedniku Aleksandru Vučiću.

Na njihovom portalu Jutarnji.hr osvanula vest u kojoj se kritikuje srpska vlast i njen predsednik zbog načina borbe protiv koronavirusa. Njima su Srbi i dalje glavna tema, čak i u ovim teškim vremenima.

Imajući u vidu najnovije prognoze Međunarodnog monetarnog fonda o proceni rasta BDP-a za 2021. godinu, jasno je da ovi napadi nisu slučajni. Još jednom se pokazalo kao tačno da je ono što je Informer pisao ranije apsolutna istina - jedini motiv za napad hrvatskih medija na Srbiju i njenog predsednika je upravo ova prognoza MMF-a i to što srpska privreda ima najbolje predispozicije za napredak u odnosu na sve zemlje u regionu, pa čak i u Evropi. 

Informer

Podsećamo, MMF je pre dva dana objavio procenu pada BDP-a za ovu godinu, koji je izazvan pandemijom koronavirusa, kao i procenu privrednog rasta za 2021. godinu. Srbija je, prema podacima ove institucije, apsolutni lider u regionu

Informer

Informer

Izgleda da ona stara "Da komšiji crkne krava" i dalje važi, čak i u doba koronavirusa, kada je ljudski život važniji od svih nesuglasica. Naše komšije izgleda uspeh ne praštaju, to ni pandemija ne može da promeni.