21.04.2020.

12:55

Foto:

Vesti

ĐILAS, OBRADOVIĆ I TRIFUNOVIĆ KORISTE KORONU u borbi protiv Vučića! Mirković: Bošku je ovo poslednja šansa da opstane u političkom svetu

Suprotnih stavova ujedinjeni oko mržnje prema Aleksandru Vučiću, ali i puste želje da se dočepaju vlasti.

Elementarno nepoznavanje zakona i Ustava za Obradovića nije ništa novo, ali toliko evidentna potreba da dođe na vlast bez izbora i podrške građana dovodi ga u poziciju da se blamira svojim budalaštinama.

Nije najjasnije zašto se Obradović zanima za izbore kada je bio najglasniji u pozivanju na bojkot. Sva je prilika da je umislio da mu je korona poslednja šansa da nekako opstane u političkom životu.

Od čoveka koji je opljačkao Hilandar i proslavio se kao neko ko napada žene, neko ko je pozivao građane da na dan Uskrsa, u vreme epidemije, idu u crkvu, a još nam nije rekao u koju crkvu je on tog dana otišao, jasno je da mu moral nije jača strana, tako da se od njega može očekivati sve pa i da sada izađe na izbore. Da je sve u opticaju potvrđuje i drugi potrčko Dragana Đilasa, Trifunović, koji sem jeftine demagogije, uvreda i paušalnih izjava ništa konkretno nije rekao niti ponudio, ali je ipak ostavio prostora za izlazak na izbore. Za nekog ko je više puta prekršio zakon, ko bi urinirao po grobovima neistomišljenika i koji je stotinu puta uvredio svaku ženu koja ne misli kao on, ovi izbori bi bilo pravo otrežnjenje, jer bi mu završili i ovako jako neuspešnu i skandalima obeleženu političku karijeru.

Informer

Požrtvovanje medicinskih radnika, preporuke stručnjaka, mere Vlade, delovanje predsednika Aleksandra Vučića dali su rezultat i izbegnuti scenariji koji se dešavaju u svetu. Ova, sve bliža pobeda nad korona virusom, dokazala je da kada smo ujedinjeni možemo sve bez obzira, što su Đilas i njegovi poltroni pokušali da lažima i mržnjom lično profitiraju, ali i izazovu haos u kome bi se oni najbolje snašli.