Autor: Informer.rs

25.04.2020.

11:17

Foto:

Vesti

IZGUBIO SAM MNOGO BLISKE LJUDE, BOLEST VAS ZA NOĆ PREVARI! Predsednik Vučić se prisetio i meča ZVEZDA-BAJERN!

"Nemojte da ono što smo radili i gradili mesec i po dana uništimo u finišu i dozvolimo da nas pobedi bolest zato što je upornija", rekao je predsednik za Pink tv.

- Bajern je pobedio Zvezdu 2:0 u Minhenu, kada smo u Beogradu poveli 3:0, svi smo počeli da slavimo, a onda je moj prijatelj Diter Henes dao dva gola. Ljudi, nemojte da sve prokockamo u finišu i da nas pobedi bolest - rekao je Vučić i dodao:

- Izgubio sam mnogo bliske ljude... Izgubio sam bliske ljude, Blažića, jednog od osnivača stranke, kao i jednog druga iz detinjstva. Ta bolest vas za noć prevari. Za sat ili dva vas odvede u smrt. Samo da izdržimo, da se držimo izolacije. Mnogo smo zaradili prošlog vikenda, zato što su ljudi bili odvojeni za Vaskrs.

- Dođete sa malom temperaturom, uz saturaciju koja je spuštena i za sat ili dva odvede vas u smrt. Bilo je slučajeva kada smo pomislili da smo izlečili pacijenta, i on se tokom noći ponovo našao na respiratoru - upozorio je predsednik.

Rekao je da građani treba da izdrže i nastoje da se drže izolacije.

Kazao je da je mnogo urađeno prethodnog vikenda i dodao da treba da probamo disciplinom i odgovornošću nastavimo, jr tada nema sumnje da ćemo moći reći da smo pobedili.

Kažite mi ime tog majčinog sina koji će da me pozove... VUČIĆ O DATUMU PARLAMENTARNIH IZBORA!

On je parafrazirao reči američkog predsednika Ruzvelta iz 1910:

- Slava uvek treba da pripadne onima koji su u areni, u ovom slučaju lekarima, a ne onima koji sa strane stoje i kibicuju. Zato moja podrška lekarima, medicinskim sestrama, vojnicima, policajcima, kasirkama...