30.04.2020.

10:49

Foto:

Vesti

BAKAREC "REŠIO" SERGEJA: Trifunović kao registrovani zavisnik od psihoaktivnih supstanci reaguje grozničavo i šizofreno!

 

Trifunović kao registrovani zavisnik od psihoaktivnih supstanci, ima velike amplitude raspoloženja. Od euforije do depresije, i tako u krug. Paranoja je takođe jedna od odlika ponašanja ozbiljno poremećenog glumca. Trifunovićevo ponašanje je takođe, u direktnoj korelaciji sa (ne)konzumiranjem narkotika i alkohola.

U delirijumu zbog skandiranja, a u krizi bez droge, Trifunović je svoju paranoičnu fiksaciju preneo na svoju komšinicu, penzionerku, ni krivu ni dužnu. Umislio je da ga ona snima i da skandira "Đilase lopove". Takođe, Trifunović je i svoju mržnju prema penzionerima, kao i prema susetki starici, pretočio u tvitove, u kojima nesrećnu staricu, naziva "matorom droljetinom, raspalom droljom, kučkom, fuksom, ološem, šoderom i matorom vešticom“ i preti da će montirati ozvučenje od 250 vati, na svoje prozore i usmeriti ga ka staričinim prozorima.

Takođe Trifunović je na mreže postavio i snimke na kojima se čuje kako vređa i preti svojoj komšinici penzionerki: "Sisaj ku*ac, je*o sam ti sve po kući". Radi se o novom nasilju Sergeja Trifunovića, prema još jednoj ženi, ovaj put penzionerki, komšinici.

Da li će reagovati zaštitnici građana, organizacije za ljudska prava, zaštitnici ravnopravnosti, bilo ko? Da li će reagovati i politički savet PSG u kome sede starije osobe, Zoran Hamović, Milan Vlajčić, prof. dr Jelena Đorđević, Goran Marković, i prof. dr Srbijanka Turajlić? Oni su uvek puni moralnih pridika i pretnji neistomišljenicima, ali nikada do sada nisu rekli ni jednu reč kritike na račun nasilja svog predsednika.

Informer

Da li će se oglasiti i zaštititi nezaštićenu staricu, koja ima tu nesreću da stanuje pored zavisnika Sergeja Trifunovića? Trifunovićeva stranka se zove "Pokret slobodnih građana"! Da li to znači punu slobodu glumcu, drogerašu, Trifunoviću da čini zlodela nad građanima? Ko će i kako zaštititi nezaštićenu staricu od nasrtaja raspomamljenog narkomana Sergeja Trifunovića? Jedan od načina da se zaštiti nesrećna starica su i intervjui za medije, u kojima će ona ispričati čemu je sve izložena od strane Trifunovića! Setimo se, Trifunović je poznat po tome što vređa žene, što čini prekršajna i krivična dela, izaziva udese, konzumira narkotike, druži se sa kriminalcima…U svom ludilu, Trifunović je u toj seriji tvitova, pored najave nasilja nad nesrećnom staricom, najavio i vršenje krivičnog dela nepoštovanja zabrane kretanja u vreme vanrednog stanja, za danas 30.4.2020. u 18 časova. Da li je Trifunović građanin prvog reda zbog toga što je glumac i predsednik PSG, i zbog toga što mu je dozvoljeno da nekažnjeno vrši nasilje i da krši zabranu kretanja?

Već sam jednom napisao, da će Trifunović, koji ima 48 godina, a nema ni roda, ni poroda, ni devojku, a kamoli suprugu, skončati kao oni usamljeni ljudi, koji su u stan dovlačili otpad i držali mnoštvo izgladnelih pasa i mačaka. Ti nesrećnici su često nalaženi u stanju poodmaklog raspadanja, a jadne životinje nisu imale šta da jedu izuzev pokojnika. Sve to, u slučaju da ga narkotici ne dotuku pre toga, i ukoliko ne pogine u saobraćajnoj nesreći koju će sam skriviti.