04.05.2020.

11:02 >> 11:15

Foto:

Vesti

TO SE ZOVE LOŠA GLUMA! Vesić raskrinkao Đilasa: SLAO JE KRIMINALCA NA VRATA MOG STANA, ISPRED ZGRADE JE BILA KOLONA DEMONSTRANATA

Goran Vesić je rekao da niko nikada nije dirao decu Dragana Đilasa, dok je on na naslovnim stranama svojih novina "Danas" i "Vreme" objavljivao slike Vučićeve dece. 

- ”Snimaš” pita Đilas kamermana pre nego što počne loša gluma, plakanje i strašne i ružne optužbe na račun predsednika Vučića. Aleksandar Vučić kao i bilo ko iz naše stranke NIKADA nisu javno pomenuli Đilasovu decu. Za razliku od nas, Đilas se bavio Vučićevom decom. Đilas je na naslovnim stranama svojih novina, Danas i Vreme, objavljivao slike Vučićeve dece. U istim novinama lažno su optuživali Vučićevu decu i širili neistine o njima. Kada se Vučićev sin razboleo Đilasovi saradnici su mu preko društvenih mreža poručivali da ”završi na respiratoru”.  Linč političkih protivnika u Srbiji je uveo baš Dragan Đilas. Pa on je slao crnogorskog kriminalca Marka Bastaća na vrata mog stana. Isti taj Đilas je slao kolonu demonstranata da stoje ispred moje zgrade i prete meni i mojoj porodici. I sada bi Đilas da za ono što on radi optuži druge iako to ne rade. To se zove zamena teza. I loša gluma - navodi zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.