04.05.2020.

22:17

Foto:

Vesti

ZAŠTO SRBIJA ĐILASOVIM SUZAMA NE VERUJE?! Da li to tajkun planira da se povuče iz politike pred izbore i pobegne na Maldive?!

U opširnom tekstu analizira se politička prošlost Dragana Đilasa i kako takvi kao on prolaze u našem narodu. Jasno se stavlja akcenat na novac koji je nelegalno stekao jer je "muzao pare za svoje agencije za zakup medijskog prostora, kako je ograđivao Rome i dobio nadimak Đitler", ali posebno se naglašava i njegov stav, odnosno "koliko su „žuti“ bili kulturniji u nastupima, imali neke intelektualce u svojim redovima i elegantnije krali".

Takođe, ističe se i da je našem narodu, kao i svakom drugom, najbitniji ekonomski momenat, a tu je Vučić daleko uspešniji od Đilasa, jer Đilas je, kako piše u ovom tekstu "samo još jedan tajkun koji hoće da se bavi politikom, a da pritom ništa ne da „narodu“ (jer iako je za njegovog vakta Beograđanima nesumnjivo bilo bolje, Srbije ipak ima malo i van Beograda, štaviše, ima je primetno više u čistom smislu količine glasova".

Dalje se u tekstu detaljno analizira Đilasovo bogatstvo i kako on nije "čovek iz naroda", ali na kraju teksta dolazimo do suštine - do suza koje nikoga nisu ganule, koje predstavljaju političko samoubistvo Dragana Đilasa.

- Konačna pobeda Vučića je što ovo sve za Đilasa može da znači da će da digne ruke skroz od Srbije i politike i odseli se na Maldive da tamo na miru posveti svom hobiju kupovine oglasnog prostora - navodi se na kraju teksta.

Sada nam je sve jasno. Glumeći žrtvu, tajkun sprema odstupnicu. Putuj, Đilase i uživaj na sunčanim plažama, poštedi Srbiju svojih performansa i tajkunskih afera.

MOJA DECA SLUŠAJU "VUČIĆU, PE*ERU, LUDAKU, KRETENU" I TO SA TELEVIZIJE! KO JE POMENUO ĐILASOVU DECU?! Predsednik Srbije OBJASNIO: Mojoj ćerki su pretili silovanjem, sinu želeli da dobije rak... IPAK, OSUĐUJEM SVAKI NAPAD!