08.05.2020.

10:09 >> 10:22

Foto:

Vesti

(VIDEO) NOVI FAŠISTIČKI SKANDAL BOŠKA OBRADOVIĆA! Na ulazu u Skupštinu Srbije fizički napao poslanike i ministre - RISTIČEVIĆU POCEPALI SAKO, LONČARU BLOKIRALI ULAZ!

Obradović i njegove kolege iz Dveri nasrnuli su na Rističevića i pocepali mu sako, dok su ministru Lončaru pokušali da blokiraju ulaz u zgradu Skupštine Srbije.

Informer

Obradović i pristalice Dveri drže transparente “Dole vlada”, “Da li korona zavisi od izbora”, “Ne može Ðurđevdan, ali izbori mogu”, nose zastave Srbije i stranačka obeležja, i dovikuju da je predsednik Srbije "izdao Kosovo”.

Informer

U jednom trentuku je umalo došlo do koškanja, jer su neki poslanici hteli da uđu u zgradu Skupštine, gde bi trebalo da počne nova sednica.

U skupštinu je nešto malo pre 10 sati došao ministar zdravlja Zlatibor Lončar, a u jednom trenutku se lider Dveri sa pištaljkom uneo u lice ministru, koji je nastojao da ga drži na odstojanju.

 

Informer

Obezbeđenje je stalo između njih dvojice, kako ne bi došlo do većeg incidenta, a zatim su ministra Lončara “sproveli” u parlament, na glavni ulaz, ali sa bočne, a ne centralne strane.

Pre Lončara, u parlament je stigao i lider radikala Vojislav Šešelj, kojem su okupljeni vikali “ua”.