14.05.2020.

14:49

Foto:

Vesti

JOVANOV: Je l' to sad Đilas hoće da iseli novinara Milakova, jer kaže da Marinika neće stati?


- Da li sad Dragan Đilas preuzima na sebe obavezu da "iseli" novinara Milakova, ili je javno raspisao konkurs za novog siledžiju da to obavi, jer njegova izjava da "Marinika Tepić neće stati" znači upravo to - upitao je Jovanov.

Istovremeno, ističe Jovanov, Đilas bi konačno mogao da pokuša da razume da Srbija nije njegova privatna kompanija u kojoj je on i mama i tata i Bog i batina, i u kojoj on odlučuje ko je za šta odgovoran, a u  kojoj je pribavio 619 miliona evra narodnih para, već država u kojoj sudovi i drugi nadležni organi odlučuju o tome da li je neko izvršio neko krivično delo, ili nije.

- Svakako je dobro što su Đilas i njegova Marinika još jednom pokazali kako oni zamišljaju Srbiju. Srbija, kako je vidi Đilas, ne bi imala ni sud, ni vladu, ni predsednika. Imala bi samo Đilasa, Mariniku, kriminalno-tajkunsku hobotnicu za pljačkanje narodnih para, sa posebnim odeljenjem koje bi se bavilo linčovanjem i „iseljavanjem“ novinara koji ne pišu onako kako bi oni hteli - rekao je Jovanov i dodao:

- Problem Dragana Đilasa je što takvu Srbiju niko, osim njega, Marinike i njihovih specijalno organizovanih kriminalnih odreda, ne želi.