23.05.2020.

11:27

Foto:

Vesti

BUKTI RAT OKO DS! Šešelj podržao Lutovca, Vesna Pešić uz Jerkov, Balšu i Kenu!

Da podsetimo, aktuelni lider DS Zoran Lutovac pokušava da na sve načine povrati većinu u Glavnom odboru stranke i tako spreči svoju smenu, pa je čak protiv potpredsednice stranke Aleksandre Jerkov podneo krivičnu prijavu zbog navodnog falsifikovanja potpisa. Na njenu stranu odmah su stali Balša Božović i  Radoslav Milojičić Kena, čime je sukob u stranci dobio dodatni zamajac.

IMA NEŠTO TRULO U DEMOKRATSKOJ STRANCI! Balša Božović ZAKUCAO LUTOVCA i njegove partijske saborce!

Međutim pravi rat bukti i oko DS. 

Lider radikala Vojislav Šešelj javno je stao na stranu Zorana Lutovca, tvrdnjom da pokušavaju da ga smene jer "nije korpumpiran". Kako kaže lider radikala, to je upravo i razlog što pokušavaju da ga smene i to oni, za koje kaže da su duboko ogrezli u kriminal ili oni koji bi da se vrate na čelo DS, poput Borisa Tadića i oni koji su u poslednje vreme u sprezi sa vlastima, kao što je Aleksandru Jerkov.

TAJNO SE SPREMALI ZA IZBORE, A NAS NAZIVALI IZDAJNICIMA! Kena: Bojkot je poražen, a Đilase i ostalima iz SzS nikad nisam verovao jer ih poznajem!

- Nemam šta dobro da kažem o Lutovcu, ali između Lutovca i Aleksandre Jerkov, Borisa Tadića, Šutanovca i Balše Božovića, ja bih se opredelio za Lutovca - naveo je lider radikala.

S druge strane, "siva eminencija" opozicije, sociološkinja Vesna Pešić svom snagom stala je uz Jerkov, Balšu i Kenu, i poručila da je Lutovac jedan obični manipulator koji koristi sve načine da sačuva fotelju.

VESNA PEŠIĆ POKOPALA LUTOVCA: Koji je to manipulator!

Koji su motivi i interesi iza ovog rata koji se vodi oko DS, videćemo uskoro.