01.06.2020.

16:22

Foto:

Vesti

SVEMOGUĆI N1 RADI U SRBIJI ŠTA HOĆE! Vučićev spot zabranjen zbog pisma Ralfa Metnija, direktora TV N1 iz Luksemburga!

 

Tamo, dakle, neki Amerikanac, direktor N1, zatraži zabranu, a REM mu odmah ispuni želju!?! Isti onaj REM koji ni prstom mrdnuo nije kada su predizborne spotove sa decom snimali i emitovali Dragan Đilas, Boris Tadić, Čedomir Jovanović, Nenad Čanak...

Svi oni mogu, ali Vučić ne može. Svima njima je dozvoljeno samo je Vučiću zabranjeno!?! Aman, zaman! Pa, gde je tu pravda, gde je tu zakon, gde je tu bilo kakav princip?!?

I biće da je i ovo još jedan dokaz strašne diktature! Neverovatno je to kako u ovoj strašnoj Vučićevoj diktaturi Vučićeve spotove zabranjuju na mig Amerikanca iz Luksemburga!

Saopštenje REM

Savet Regulatornog tela za elektronske medije naložio je danas da se obustavi emitovanje spota SNS u kojem se pojavljuje devojčica, navodeći da će svako dalje emitovanje predstavljati osnov za izricanje mera u skladu Zakonom o elektronskim medijima, saopštio je REM.

Ta odluka doneta je nakon što je savet REM-a utvrdio da je spot SNS od 55 sekundi, a u kojem predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovara sa devojčicom koja se igra sa igračkama i koji je prikazan na programima više televizija u suprotnosti sa članom 24. stav 4. Pravilnika o zaštiti maloletnika u oblasti pružanja medijskih usluga.

Kako se navodi, o toj odluci obaveštena je i "Adria News S.a.r.l. Luxembourg – TV N1" koja je podnela zahtev za davanje mišljenja o usklađenosti programskog sadržaja političke oglasne poruke (spota) SNS sa pravilima o zaštiti maloletnika.
 

Da nije strašno, bilo bi možda i smešno.