03.06.2020.

09:26

Foto:

Vesti

GRAD POTROŠIO 6 MILIONA EVRA, A NIŠTA NIJE DOBIO! Mirković: Beograd još sanira posledice Đilasovog upravljanja, NE ZASLUŽUJE DA VODI NI MESNU ZAJEDNICU!


Mirković je ocenio da je tada grad potrošio skoro šest miliona evra, a da je efekat tog projekta bio nula, te dodao da je najgore to što grad i danas sanira posledice.

"Od samog početka tog projekta sve je bilo sumnjivo, projekat je usvojen bez odluke upravnog odbora, tenderska dokumentacija je bila sporna, a ono što je posebno interesantno jeste da smo 1.800 podzemnih kontejnera, koji su jako brzo propali, platili više od šest miliona evra", naglasio je Mirković, prenosi SNS u saopštenju.

Mirković smatra da samo ova afera jasno pokazuje da Ðilasu nije stalo do boljeg života građana, već samo do ličnog interesa i interesa njegove najbliže kamarile koja ga je okruživala.

"Zbog ovakvih afera, kao i mnogih drugih, Dragan Ðilas više ne zaslužuje da vodi ni mesnu zajednicu", zaključio je Mirković i dodao da građani žele politiku razvoja Beograda i Srbije i da će to pokazati na izborima 21. juna podrškom listi Aleksandar Vučić-Za našu decu.