16.06.2020.

16:59

Foto:

Vesti

OBRADOVIĆ I MARKOVIĆ: Glas za SNS je glas za bolju budućnost

Kako je saopštio Grdaski odbor SNS Beograd, Obradović je ocenila da je na Voždovcu u prethodnim godinama urađeno mnogo na poboljšanju uslova života u svakom naselju Voždovca i dodala da je odgovorna vlast predvođena SNS pokazala da jednako vodi računa o građanima na Dušanovcu, kao što brine o građanima u Pinosavi, Belom potoku, naselju Stepa Stepanović ili bilo kom drugom u ovoj opštini.

- Nama su važni ljudi, zato kontinuirano razgovaramo sa građanima u svakoj opštini, svakom naselju i zajedno sa njima planiramo dalja ulaganja u infrastrukturu, vodovod, nove škole, vrtiće, domove zdravlja, parkove, igrališta - rekla je Obradović.

Aleksandar Marković je rekao da je suština programa SNS-a koji ta stranka nudi građanima dalji razvoj njihove opštine, grada i Srbije.

- Opština Voždovac je primer kako se, u skladu sa politikom predsednika Aleksandra Vučića, ravnomerno razvija svaki deo Beograda i naše zemlje - rekao je Marković i naveo da je opština Voždovac u nekim prethodnim decenijama bila zapostavljena, a njeni građani tretirani kao građani drugog reda.

Obradović i Marković su se saglasili da je dolaskom SNS počelo intenzivno ulaganje u opštinu Voždovac, da je dosta toga unapređeno, ali da je ostalo još mnogo toga da se uradi.

Kandidatkinja za odbornicu sa liste "Aleksandar Vučić - Za našu decu" Ivana Tomić Ilić zahvalila je građanima na ukazanom poverenju Srpskoj naprednoj stranci i pozvala sve da 21. juna izađu na izbore i podrže politiku daljeg ulaganja u Voždovac, da podrže politiku koja radi u interesu građana i koja stvara bolju budućnost za svu decu.