23.06.2020.

22:02

Foto:

Vesti

MONARHISTIMA FALI 5.000 GLASOVA, VERUJU DA ĆE U PARLAMENT SRBIJE! Svi glasovi još nisu prebrojani, cenzus nije nedostižan!

Gojković kaže za Informer da su ovo prvi republički izbori na kojima je POKS učestvovao i da je zato zadovoljan rezultatima.


- Naravno, očekivao sam još veću podršku građana, ali smo generalno zadovoljni. Komentarisaćemo izborne rezultate kada se potpuno završi izborni proces, a on za nas još nije gotov. Kako god se završi izborni proces, bilo nas u parlamentu ili ne, mi nastavljamo da se borimo za obnovu kraljevine Srbije, njene snage i slave - poručuje Gojković, koji najavljuje da će na više od 20 biračkih mesta podneti prigovore zbog nepravilnosti.

Zadovoljni

Očekivali smo još veću podršku, ali smo generalno zadovoljni
Žika Gojković, lider POKS-a



POKS je četvrta po broju osvojenih glasova od ukupno 21 izborne liste na republičkom nivou, dok su na pokrajinskim izborima prešli cenzus i osvojili pet mandata u Skupštini Vojvodine.


- Takođe, imaćemo odbornike u više od 20 gradova i opština, između ostalog i u Kragujevcu, Kruševcu, Jagodini, Valjevu, Čačku, Pirotu, Smederevskoj Palanci, Bečeju, Knjaževcu, Sopotu, Arilju, Prokuplju, Priboju, Kraljevu... - naglašava Gojković.