04.07.2020.

11:02

Foto:

Vesti

OTVORENO! Vučić progovorio o izborima u Šapcu, kampanji protiv njega u Hrvatskoj i testovima na koronu!

Upitan za situaciju u Šapcu, predsednik je rekao:

- Ja već dve nedelje ćutim o tome. Oni su izgubili, a 25 godina su na vlasti, Dušan Petrović i Nebojša Zelenović. I sad kad su tako ubedljivo izgubili neće da priznaju poraz. Narod u Šapcu je odlučio, nema tog ambasadora koji će im spasti fotelju.

Što se tiče izbora u Hrvatskoj, Vučić je rekao da ga ne zanima njihova kampanja, ali da tamo i dalje ćute na činjenicu da ih je Srbija preskočila po stopi ekonomskog rasta.

EVO KAKVO NAM JE ČUDO STIGLO! Vučić: Sa bespilotnim letelicama CH-92A spremni smo za savremeni način ratovanja! (VIDEO)

Vučić je naglasio da testova u Srbiji ima i više nego dovoljno, i da je do sada testirano 420.000 hiljada ljudi, neuporedivo više od svih zemalja u okruženju.

- Stanje u Pazaru se polako stabilizuje. I ja sam kriv što nisam ostao u zemlji posle izbora, jer sigurno da bih ranije vojsku uključio u sve i manje bi bilo problema, od Pazara pa redom. Iako je vojska odradila odličan posao, trebalo je ranije to da uradim, al šta ćete, ne možete sve

- U pregovorima smo da napravimo veliku bolnicu koja će stalno raditi, sa 500-1000 ležajeva, opremljena respiratorima, ako virus nastavi ovako da divlja.