08.07.2020.

12:52

Foto:

Vesti

ZA POJEDINE OPOZICIONE LIDERE ZDRAVLJE LJUDI NIJE VAŽNO! Divljanjem na ulicama još jednom pokazali da je nasilje njihova jedina politika!

Nažalost za pojedine opozicione lidere to nije važno, jer su po oprobanom scenariju ne prezajući ni od čega potvrdili da im zdravlje i životi građana nisu bitnii, pri čemu su "zaboravili" da taj scenario ne može proći jer je Srbija demokratska država, u kojoj građani rukovodstvo biraju isključivo na izborima, na osnovu rezultata i minulog rada, a ne nasiljem i na ulici u teškom vremenu kada je najvažnije da se sačuva sistem zbog života i zdravlja ljudi. Oni su divljanjem na ulicama još jednom pokazali da je nasilje njihova jedina politika, koju razumeju i koju primenjuju. Koliko im građani veruju saznali su na parlamentarnim, pokrajinskim i  lokalnim izboirima 21. juna kada su potisnuti na margine političkog života u Srbiji. 

Kladovski naprednjaci daju bezrerervnu podršku politici predsednika Aleksandra Vučića koji je sve podredio boljoj budućnosti Srbije i našoj deci. Moramo biti odgovorni i zato podržavamo sve preventivne epidemiološke mere, osuđujemo nasilje verujemo u bolju Srbiju sa Aleksandrom Vučićem predsednikom svih njenih građana, navodi se u saopštenju za javnost Povereništva Opštinskog odbora SNS Kladovo.