08.07.2020.

21:34

Foto:

Vesti

VUČIĆEVIĆ NA TV PINK: Ne bi me iznenadilo da iza ovog haosa STOJI DRAGAN ĐILAS da bi dokazao da je on jedini lider OPOZICIJE!

- Ja se sa Sergejem Trifunovićem ne slažen ni oko čega, ali rulja koja linčuje čoveka samo zato šte se ne slaže sa njima zaslužuju prezit. Večeras je nekoliko stotina ekstremista izašlo na ulice da bi uništavali grad. To su bednici i fašisti. Bednici su ljudi koji su spremni da linčuju one sa kojima se ne slažu - rekao je Vučićević.

Glavni i odgovorni urednik Informera raskrinkao je još jednu laž lidera Dveri Boška Obradovića.

- Imate i snimak Boška Obradovića koji kuka od bolova na nekom trotoaru. izgleda da nameštaju snimak. Mi smo objavili da ga demonstranti vređaju, a onda kada nailazi kamera TV N1 on izjavljuje da su ga prebili. Ma nemojte molim vas - dodao je Vučićević.

Informer

Vučićević je objasnio da ne može da tvrdi, ali da ga ne bi iznenadilo da iza svega ovoga stoji Dragan Đilas.

- Ne bi me iznenadilo da iza svega stoji Dragan Đilas kako bi, eto, dokazao da je on lider opozicije. Pa danas rulja linčuje Sergeja, opet kažem, ne slažem se sa Sergejom, ali rulja ne sme da dira nikoga samo zato što se ne slažu sa njima. Svi moramo ovo da osudimo. Evo pre sat vremena je objavio "Mene niko nije napao danas". Ovo je možda i dokaz za to. Čovek najavljuje da će nastaviti sa ovim.