15.07.2020.

13:31

Foto:

Vesti

OČIGLEDNA JE VEZA IZMEĐU OVIH TOBOŽNJIH BRANITELJA DEMOKRATIJE I ONIH KOJI INSPIRIŠU I NASILJE! Gojković: Zastrašivanjem i pretnjama neće uspeti da dođu na vlast!

Nije slučajno da su ovakvi projetki usmereni upravo protiv institucije koja izražava volju građana i predstavlja simbol demokratije. Istovremeno, nije iznenađujuće da privatne kvazi skupštine prave oni koji, vođeni isključivo ličnim interesima, izbegavaju i odbijaju da eventualnu podršku za svoje stavove dobiju tamo gde se ona jedino i može dobiti  – na izborima. 

Očigledna je veza između ovih tobožnjih branitelja demokratije i institucija i onih koji inspirišu i podstiču nasilje i jurišaju na legitimne institucije. 

Ni nasiljem, ni nasrtajima na jedinu stvarnu Skupštinu, ni jalovim pokušajima stvaranja lažnih institucija, neće uspeti u svom besmislenom cilju – da se bez izbora i ne poštujući volju građana Srbije domognu vlasti. Neka se niko ne nada da će u Srbiji nasiljem, zastrašivanjem i pretnjama uspeti u toj nameri. Država Srbija i njene institucije su dovoljno snažne da se odupru tim izazovima.