31.07.2020.

22:04

Foto:

Vesti

VULIN: Tadić omogućio stranim tajkunima i dilerima da opljačkaju Srbiju

- Teško je naći i jednog bivšeg predsednika neke strane zemlje koji svoju zemlju mrzi kao što Boris Tadić mrzi Srbiju.  Srbija je sve svoje najveće neuspehe, poraze i lomove doživela upravo za vreme vlasti dosovskih lopuža na čelu sa Borisom Tadićem.  Tadić je za vreme svog mandata Srbiju pretvorio u privatnu državu o kojoj su odlučivali tajkuni, narko-dileri i stranci- naveo je lider PS-a Vulin. 

Vulin ističe da je Tadiću svaka zemlja u regionu bolja i draža od Srbije i dodaje da je Tadić omogućio stranim tajkunima i dilerima da opljačkaju Srbiju. 

- Lažovčina Tadić tvrdi da je Srbija generator kriminala u regionu, a upravo je Tadić taj koji je omogućio hrvatskim tajkunima i crnogorskim dilerima da stvore imperije u Srbiji. Dok se Tadić izvinjavao Hrvatima na Brionima i dok je gubio Kosovo i Metohiju iz Rumunije, Srbiju su pljačkali i pustošili razni tajkuni- poručio je Vulin. 

Vulin podseća da je Tadić Srbiju odveo u bankrot, da je sproveo pljačkašku privatizaciju i da je 400 hiljada radnika ostavio na ulici, ali da je Srbija uspela da se oslobodi i oporavi od Tadićevog kriminala. 

-Tadić je Srbiju 2012. godine uveo u bankrot, ali je Srbija imala dovoljno snage da se oslobodi najgoreg predsednika u njenoj istoriji- zaključuje Aleksandar Vulin  lider PS-a.