02.08.2020.

13:59

Foto:

Vesti

KADA ISTINA BOLI, LAŽOVI SU NAJGLASNIJI! PS: Vrši medijsko linčovanje Aleksandra Vulina PRED FORMIRANJE VLADE SRBIJE! Jeftini analitičari prosipaju nove laži i stare uvrede

Ali kada istina boli, lažovi su najglasniji i odatle toliko graktanje zbog dodele počasnog letačkog znaka RViPVO Aleksandru Vulinu kao vid priznanja za njegov rad i doprinos razvoju ovog vojnog roda. 

Luksemburški mediji i opsukurni portali ne obaziru se na činjenicu da je ovo priznanja i ranije dodeljivano mnogo nezaslužnijim od Vulina a jeftini analitičari i DS generali prosipaju nove laži i stare uvrede. Niko ne misli da će Vulin sada postati pilot ali zahvaljujući njegovom radu piloti kao i celo RVi PVO je u mnogo boljem stanju nego u vreme kada je DOS glasovima građana Srbije oteran sa vlasti.

Lajkovi, postovi i video pregledi se ne računaju na izborima a slobodno nebo Srbije brani naše a ne tuđe vazduhoplovstvo i u tome je suština novih napada i na Vulina i na RV i PVO. Na žalost onih koji sada kleveću i vređaju stranci više nikada neće formirati vladu niti će strani mediji govoriti u ime građana Srbije. Vidimo se na narednim izborima.