04.08.2020.

12:39

Foto:

Vesti

I ZORANA BI DA BUDE PREMIJERKA! Vučiću nije lako, svi pritiskaju, TRAŽE FUNKCIJE ZA SEBE!


Izgleda nije bilo dovoljno ono što je Vučić pre pet dana, posle sednice Predsedništva SNS, rekao o formiranju nove Vlade, pa se ministarka Mihajlović osetila pozvanom da to pitanje dodatno razjasni i saopšti građanima kakvu Vladu treba da dobiju.

Mi smo razumeli poruku naroda, ne da se ponašamo bahato, već da imamo teret na leđima i da napravimo najbolji izbor. Moramo da napravimo nešto što će za Srbiju da bude najbolji izbor u naredne četiri godine! Verujem da ćemo uspeti da izvučemo zemlju iz krize koju je donela korona. A oni koji nam prebacuju zašto toliko čekamo sa formiranjem Vlade su isti oni koji su bojkotovali izbore. Bolje da sačekamo i 15 dana duže i napravimo bolju Vladu, nego da požurimo i da napravimo loš izbor - kazao je tada Vučić, kome očigledno nije lako, s obzirom da ga svi pritiskaju, vuku za rukav i traže funkcije za sebe.

Zašto onda pojedini funkcioneri SNS, pa i Zorana Mihajlović, pune novinske stupce objašnjavajući, ko treba da bude premijer, ko ministar i s kim će naprednjaci u koaliciju?

Na izborima 21. juna, zaokružujući broj 1 i listu "Aleksandar Vučić - Za našu decu", niko nije glasao za Zoranu Mihajlović, baš kao ni za bilo kog drugog funkcionera SNS. Na izborima je ogromna većina građana glasala za Aleksandra Vučića.

I baš zato, ni Zorana Mihajlović, ni bilo ko od funkcionera SNS neće određivati ko treba da zauzme najvažnija mesta u državi, već čovek kome je ogromna većina građana ukazala poverenje.