Autor: Informer.rs

12.08.2020.

09:54

Foto:

Vesti

OBAVEZNO PROČITAJTE! Željko Mitrović dezintegrisao Obradovića! LAŽEŠ, BOŠKIĆ, NE DUGUJEM NI DINAR POREZA

Kako su TV N1 i portal "Direktno" objavili gnusnu laž i izmišljotinu onog seoskog đilkoša, poznatijeg kao Boško Batinaš, specijalizovanog za iživljavanje nad ženama, vreme je da mu ponovo vežem brnjicu i na sudu i medijski, jer kad neko svoju politiku iskazuje samo lažima, onda je vreme da izgubi i taj jedan odsto podrške građana koju misli da ima.

Naime, namerno nisam reagovao tri dana na laži koje seje vucibatina Boškić tvrdnjima da Pink duguje nekakav porez, i to u iznosu od 250 miliona dinara. Čekao sam reakciju Đilasovih medija, od kojih u krivičnom postupku sada mogu konačno i da se naplatim zbog štete koju su naneli kompaniji Pink ovim gnusnim lažima i izmišljotinama.

Pink, što je lako proverljivo u Poreskoj upravi, ne duguje ni jedan jedini dinar, čak naprotiv. Ukupno 900 miliona dinara je Pink uplatio državi Srbiji po osnovu različitih poreza samo u ovoj godini, ili preciznije od januara do jula.

Za razliku od Boškića i njegove rušilačke seoske bande, Pink je donirao više od 150 miliona dinara bolnicama i drugim ustanovama tokom epidemije. Naša televizija kontinuirano se brine o deci bez roditeljskog staranja, više od pet miliona je uplatila za lečenje bolesne dece, a da ne pominjem što je Pink jedna od samo nekoliko velikih kompanija koja se odrekla pomoći Vlade Srbije tokom epidemije u korist drugih kojima je ta pomoć potrebnija.

Razumem ja da je Boška spopao alergijski svrab zbog prevremene političke penzije i razumem Đilasovu nervozu što se bliži dan kada će Pinku morati da vrati 20 miliona evra koje nam je ukrao do 2012. godine. Razumem i to što Điki ludi jer se bliži dan kada će morati da se okonča postupak pred poreskim organima za ogromnu poresku utaju njegove "Dajrekt medije", ali to svakako nije razlog da se dodatno brukaju i da prizivaju kompletnu naciju da im se ruga i da ih ismeva.

Nije dobro kada u politici u nedostatku politike koristite samo laži, lopovluk i batine, jer Boško odavno dobro zna šta znači da su u laži kratke noge. Ali, Boškov problem i nisu samo kratke noge, već skraćenost u mentalnom i svakom drugom smislu što ipak u srpskoj politici pravi ništa drugo osim političke karikature podešene za sprdanje, ismevanje i ruganje'

U potpisu: Žeks humani!