14.08.2020.

13:08

Foto:

Vesti

NAPADI NA TELEKOM SU STVAR LIČNOG POSLOVANJA DRAGANA ĐILASA! Đurić: Nadležni da reaguju!

Jasno da je korišćenje političkog uticaja kako bi se iz javnog dobra usisao toliki novac primer neetičnog postupanja, ali važno je raščistiti da li je to bila i kriminalna radnja.

Hitnost ove istrage nameće i činjenica da danas upravo iz stranke Dragana Đilasa kreću napadi na Telekom, sa očiglednom namerom da se podrije ugled i vrednost te kompanije u trenutku kada se ona pretvara u regionalnog lidera u telekomunikacijama.

Reč je svakako o neodgovornoj i nadasve štetočinskoj politici, ali građani bi morali da znaju da li je takva politika napada na jedan strateški važan srpski poslovni sitem kažnjiva i krivično.

UZELI SU 30 MILIONA EVRA OD TELEKOMA, A SAD BI DA GA RAZORE! Vučić se oglasio o orkestriranoj kampanji Marinike Tepić: CILJ JE SRUŠITI TELEKOM PO SVAKU CENU!

 

 

Napadi na Telekom su, uveren sam, stvar ličnog poslovnog interesa Dragana Đilasa i njegovih tajkunskih partnera koji imaju imperiju u oblasti medija i telekomunikacija, i nadam se da će istrage nadležnih državnih organa to i potvrditi.

Reč je dakle o interesnoj grupi koja zbog ličnog bogaćenja sistematski i planski pokušava da uništi državne sisteme, što im je umalo i pošlo za rukom dok su bili na vlasti.