15.08.2020.

16:15

Foto:

Vesti

TATJANA VOJTEHOVSKI IZGUBILA KOMPAS, UGLEDALA SE NA ĐILASA! Poziva na upad i RAZBIJANJE PO REDAKCIJAMA!

Još skandaloznije je to što je u tom pozivu istakla da bi takav postupak bio "ljudski" i da bi eventualno nasilje nad novinarima koji se ne slažu sa politikom koju propagira Dragan Đilas bilo razumno i opravdano.

Ono što je od svega najgore u ovom slučaju jeste činjenica da je Tatjana Vojtehovski neko ko glasno propagira slobodu medija, zaštitu novinara i njihovih prava. Nakon ovakvog postupka, izgleda da tu postoje dvostruki aršini i podela novinara na one koje bi trebalo tući i one koje bi trebalo štiti.Nije ovo jedini skandal u kome je glavni vinovnik Vojtehovska.

Informer

Njen novinarski angažman je najblaže rečeno kontroverzan. Kao voditelj emisije "Trenutak istine", u kojoj su se takmičarima postavljala provokativna pitanja iz intimnog života, nastao je skandal koji javnost nikako ne može da zaboravi. Takmičarki J.M koja je učestvovala u kvizu postavljeno je pitanje "Da li ste doživeli orgazam dok vas je otac silovao?". Ovo pitanje je tada izazvalo brojne rasprave u javnom prostoru, reagovao je čak i RRA, a zaključak onih koji su učestvovali u javnoj raspravi bio je da ovakvo ponašanje predstavlja grubo kršenje etike profesije jer voditeljka nije imala nikakvo poštovanje prema žrtvi i saosećanje prema traumi koju je takmičarka preživela.