19.08.2020.

22:28

Foto:

Vesti

NAJNOVIJE ISTRAŽIVANJE JAVNOG MNENJA POKAZALO! Đilas zbog bahaćenja u Turskoj bez 40% glasača!

Ovo pokazuju rezultati najnovijeg internog istraživanja jedne ugledne beogradske agencije za istraživanje javnog mnenja. Anketa je, kako saznajemo, sprovedena telefonskim putem od nedelje 16. avgusta, a ispitivano je 218 'sigurnih glasača SSP'.

Niko ga ne voli
Bahatost ne voli niko. Pitanje je da li bi i Đilasovi potpredsednici sutra glasali za njega

Vladimir Orlić, SNS

- Ispitanicima koje imamo u bazi kao 'sigurne Đilasove glasače' postavljeno je pitanje da li odobravaju njegov luks-odmor u Turskoj, ali i kako gledaju na izjavu lidera SSP da može sebi da priušti i odmor od 17.000 evra! Pokazalo se da čak i oni najtvrdokorniji 'đilasovci' ne mogu tek tako da prihvate da im se partijski lider bahati po preskupim letovalištima i da se još nadmeno hvališe time. Ovo ad hok istraživanje pokazalo je da se čak 40 odsto anketiranih negativno i vrlo negativno izrazilo prema tome, što je ogroman udarac za Đilasa i njegov SSP - objašnjava sagovornik Informera odlično upućen u ovu temu.

Podatak da podrška šefu SSP rapidno pada ne iznenađuje poslanika SNS Vladimira Orlića, koji kaže da Đilas u srpskoj politici nema više nikakve šanse.

- Bahatost ne voli niko. Zbog toga mu se i Udružena opozicija Srbije već raspada a da nije ni krenula sa radom. Pitanje je veliko i da li bi Đilasovi potpredsednici sutra glasali za njega - zaključuje Orlić.
 

MARIJAN RISTIČEVIĆ
NARODNI POSLANIK

A pre javne funkcije bio je golać. Sad se bahati sa novcem koji je stekao u privatnim firmama dok je bio na javnoj funkciji. Tako je Beograd za vreme njegove vlasti 'zavalio' u minus od 1,2 milijarde, a svoje privatne firme u plus 619 miliona evra.