18.08.2020.

22:18

Foto:

Vesti

JAVIO SE I BOLTON! RAZGOVORI BEOGRADA I PRIŠTINE IDEALNA PRILIKA ZA TRAMPA DA ISTERA RUSIJU SA BALKANA! Srbiju čeka "pakao" u Vašingtonu!

Nadam se da će ovo pomoći u pregovorima Kosova i Srbije, rekao je Bolton, objavila je prištinska Gazeta Ekspres, prenosi Kosovo Onlajn.

On je rekao da je Sjedinjenim Američkim Državama u interesu da reše "sve preostale probleme" na Balkanu kojih, kako kaže, i dalje ima u velikom broju.

- Mislim da nestabilnost izazvana nesposobnošću normalizacije odnosa između Kosova i Srbije daje Rusiji samo prostor da poveća tu nestabilnost - istakao je Bolton.

SENAT RAZAPEO TRAMPA ZBOG NAJAVE O POMILOVANJU SNOUDENA! U sve su umešali Vikliks i NAVODNI RUSKI UTICAJ NA IZBORE U AMERICI!

Bivši savetnik za nacionalnu bezbednost Donalda Trampa, koji je u julu rekao da su Beograd i Priština razgovarali o mogućnosti razmene teritorija, odgovarajući na pitanje Gazete Ekspres naveo je da je u interesu Vašingtona da radi javno ili čak i iza zavese, kako bi sagledao mogućnost da Beograd i Priština krenu ka postizanju sporazuma.

Informer

Kako kaže, ako to radi Trampova administracija, onda on to pozdravlja.

- Pre nekoliko godina, bilo je vreme kada mislim da su ljudi bili optimistični da su lideri Kosova i Srbije nešto rešili, barem generalno. Mislim da je ovaj optimizam malo opao, ali da je u interesu SAD da, javno ili iza scene, rade na sagledavanju da li možemo da pomognemo ove dve zemlje ka postizanju sporazuma, mislim da je to itekako u interesu SAD i ako to radi američka administracija, onda im ja aplaudiram - zaključio je Bolton.