22.08.2020.

09:41

Foto:

Vesti

IZBORNA RAČUNICA VLADIMIRA ĐUKANOVIĆA: Milo ne može da dobije izbore, može samo da ih pokrade!

- Sve preko 35% što DPS osvoji je čista krađa posebno ako izlaznost bude veća od 65%. E sad, pitanje je samo koliko je opozicija spremna da ide do kraja i da li se neko neće prodati-kaže funkcioner SNS i dodaje:

Znači, suština je u hrabrosti opozicije. Građani će, nemam nikakvu dilemu, biti hrabri i masovno će glasati. Mora se imati na umu da sve preko 35% što Milo Đukanović osvoji je lopovluk, jer nema tog istraživanja koje mu daje više.

Jednostavno, on će osvojiti glasove onih koji direktno zavise od njegove vlasti, ponešto ucenjenog sveta i onaj deo glasova ljudi koji ne žive u Crnoj Gori, a kojima su naštancovane lične karte da bi sada glasali.

Vladimir Đukanović upozorava da je Milov režim spreman na sve te da najveća odgovornost leži na opoziciji i njenoj odlučnosti.

Ipak, ovog puta ni to nije dovoljno da ostvari pobedu i opet naglašavam da sve zavisi od odlučnosti opozicije. Sledeće nedelje, tog 30.avgusta ako opozicija bude odlučna, on je završio svoju vladavinu i teror nad Crnom Gorom-konstatuje Vladimir Đukanović.