24.08.2020.

20:33

Foto:

Vesti

ŽUTA OPOZICIJA NE ODUSTAJE OD NASILJA! Đilasovci zovu na revoluciju!?

Miroslav Aleksić, potpredsednik Narodne stranke Vuka Jeremića, koji je koalicioni partner Dragana Đilasa, zapretio je nasiljem u državi ukoliko vlast nastavi da se ponaša u 'diktatorskom maniru'.

- Nisam pristalica revolucije, ali je ne isključujem kao mogućnost ako vlast nastavi da se ovako ponaša. Vučić će vladati dok se ne podignu građani Srbije i pokrenu ustanak i naprave neku revoluciju. Opozicija mora imati minimum zajedničkog i koordinisanog delovanja koje će rezultirati stvaranjem uslova za vanredne izbore na svim nivoima. To je smisao novoformirane Udružene opozicije Srbije (UOS) - rekao je Aleksić.

Komentarišući ove navode, potpredsednik Glavnog odbora SNS Milenko Jovanov kaže da su u istoriji revolucije podizali osiromašeni i obespravljeni.

- Ali nakon Aleksićeve izjave Srbija može postati jedina zemlja na svetu u kojoj se desila lopovska revolucija. Dakle, okupiće se prebogati lopovi i tajkuni, besni zbog toga što su onemogućeni da kradu, pa će u revolucionarnom zanosu na putu do vlasti pobiti sve poštene ljude koji im smetaju da se ponovo dočepaju državnog budžeta i narodnih para. Tako bi se Miroslav Aleksić ponovo dočepao budžeta Trstenika, da nastavi tamo gde je stao. Da ponovo deli milione iz opštinske kase, kao da mu ih je tata ostavio. Da plaća gorivo mesnim zajednicama koje nemaju vozila, da finansira industrijske zone koje nikada niko nije video, da nastavi sa malverzacijama u vezi sa akva-parkom... - ističe Jovanov, dodajući da će mu krivična prijava zbog malverzacija koju je protiv njega podnela DRI pomoći da se dobro pozicionira u lopovsko-tajkunskom revolucionarnom rukovodstvu.

- Ideolozi i polit-komesari lopovske revolucije treba da znaju da njihove pretnje nikoga ne plaše. Njihova glad za narodnim parama nije vredna života nijednog građanina Srbije - naglašava Jovanov.