30.08.2020.

18:37

Foto:

Vesti

TADIĆ, JANKOVIĆ I OSTATAK PROPALE POLITIČKE PROŠLOSTI OKURAŽE SE SAMO U TEŠKIM TRENUCIMA ZA SRBIJU! Kuburović prozrela zle namere kvazi opozicije!

- Pokušaji da se pregovaračka strana Beograda oslabi u trenucima kada je potrebno najveće jedinstvo, dolaze upravo od onih koji su položaj Srbije i srpsku državu toliko oslabili i upropastili za vreme svoje vlasti, a srpski narod na KiM ostavili na milost i nemilost ovekovečenim ratnim zločincima, znajući da im je to bila jedina politička strategija koju su imali u cilju dodvoravanja stranim silama kako ne bi izgubili funkcionerske fotelje - navela je Kuburović u pisanoj izjavi.

Reagujući na jučerašnje izjave Borisa Tadića u vezi sa KIM, Kuburović je istakla da država Srbija i predsednik Aleksandar Vučić imaju samo jedan cilj, a to je ocuvanje nacionalnih interesa i obezbeđivanje mira i stabilnosti na teritoriji cele Srbije.

Taj put, kako ukazala, nije lak i predsednika očekuju teški pregovori.

- Ali ako Tadić, Jeremić, Janković i njima slični misle da će njihove zle i podrivačke izjave da spreče da se Srbija bori i izbori za svoje interese i svoj narod, jako su se prevarili - navela je Kuburović.

Građani Srbije, kako je dodala, dobro vide ko se za njih bori i ko je povratio ugled naše zemlje, i ko se zarad njih lično sastaje sa najvecim svetskim liderima današnjice.

To je, napomenula je Kuburović, nešto o čemu su bivši predsednik i njegovi sledbenici po licnom interesu mogli za vreme svoje vlasti samo da sanjaju i gledaju na TV-u.