01.09.2020.

11:28

Foto:

Vesti

NEDIMOVIĆ: Zelenović menja pravila usred izborne utakmice



Član Predsedništva SNS Branislav Nedimović naveo je da pravilnik ima skandalozne mere, ali i da je neverovatno da Zelenović menja pravila usred izborne utakmice, saopštila je SNS Šabac.

On je naglasio da mu je jasno da sadašnja garnitura u Šapcu posle 20 godina ne želi da ode sa vlasti i da se zato služi raznim manipulacijama da taj trenutak odloži.

- Međutim, to se ne može beskrajno prolongirati i ovaj izborni proces će se završiti uprkos svim Zelenovićevim manipulacijama. Narod u Šapcu je rekao da želi promene i ta volja naroda se mora poštovati - rekao je Nedimović.

On je istakao i da je maksimalno neodgovorno od strane Zelenovića održavanje javnih manifestacija, sa velikim brojem ljudi krajem juna, samo da bi se dodvorio potencijalnim biračima, što je izazvalo veliki rast broja zaraženih u gradu.

- Tim postupcima izazvao je dodatno negodovanje građana i uz manipulacije kojima se koristio da odloži ponovljene izbore, prouzrokovao je dodatni revolt građana prema dosadašnjoj garnituri lokalne samouprave - smatra Nedimović.

Član predsedništva Srpske napredne stranke posebno je naglasio da je neophodno da se što više građana odazove pozivu na ponovljene izbore, kako bi se okončao izborni proces u Šapcu i kako bi grad krenuo putem promena, u skladu sa izbornom voljom građana, koji su, kako kaže, u ogromnom broju poverenje ukazali listi "Aleksandar Vučić - Za našu decu".