17.09.2020.

14:18

Foto:

Vesti

PODRIVANJE DRŽAVNIH INSTITUCIJA JE JEDINA POLITIKA MARINIKE TEPIĆ! Gojković: Nadaju se da će ponavljanjem laži nekoga ubediti u očigledne izmišljotine


Gojković je u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima, reagujući na tvrdnje Tepić o navodnom zataškavanju policije o događaju u Novom Sadu, navela da samo u ''snoviđenjima i fantazijama'' Marinike Tepić ''defiluju'' narkodileri, kriminalci i opskurni likovi, a da, kako kaže, zapravo oni okružuju potpredsednicu ŠP u stvarnosti.

TEPIĆ I ĐILAS IZMIŠLJENIM AFERAMA POKUŠAVAJU DA OSLABE POZICIJU PREDSEDNIKA VUČIĆA! Bečić: bez imalo državničke svesti i savesti urušavaju kredibilitet državnih organa!

To, kako je navela, dolazi od političarke koja je od farme kokošaka videla proizvodnju marihuane i čija je jedina politika, ističe Gojković, napad i pokušaj podrivanja državnih institucija i preduzeća.

Gojković je ocenila da su, koliko god da apsurdno deluju, kontrukcije koje plasiraju Dragan Ðilas i njegovi ''puleni'', poput Marinike Tepić, predvidive.

POBOGU MARINIKA, NEMOJ NA JAKO SUNCE! Đukanović "odjavio" Tepićku: ODAKLE TI INSPIRACIJA DA SVAKI DAN IZMIŠLJAŠ GLUPOSTI?

Dodaje da se Ðilas i njegovi sledbenici nadaju da će ponavljanjem laži nekoga ubediti u očigledne izmišljotine.

''Međutim, to im ne može uspeti. Građani Srbije znaju dobro koji interesi i motivi stoje iza ovakvih bezočnih laži, a isto tako poznaju predanost, požrtvovanost i rezultate rada predsednika Vučića'', poručila je Gojković.

VUČIĆU NE MOGU NIŠTA, PA NAPADAJU NJEGOVOG BRATA I DECU! Vesić: Marinika Tepić je kriminalac u odelu političara!