26.09.2020.

11:21

Foto:

Vesti

(VIDEO) PREDSEDNIK VUČIĆ DOBIO FLAŠU RAKIJE: Popićemo po jednu šljivu Tramp i ja, da vidi kako su to radili američki vojnici u ono doba!

Meštanin Rodoljub Janković lično je svedočio akciji spasavanja američkih vojnika, on se posebno zahvalio predsedniku Vučiću za sve što je učinio za ovaj kraj, rekavši da je pomogao selo.

„Meštani su odlučili da predsedniku Vučiću poklone jednu parcelu pranjanske zemlje, razorene rovovima i zalivene gnojem i krvlju seljaka Ravnogoraca”, kazao je Janković i dodao da su Pranjanci, zahvaljujući predsedniku „dobili krila, ponos i čast“.

Vučiću je poklonio i flašu rakije, koju je uručio i ambasadoru SAD, sa molbom da je preda američkom predsedniku Donaldu Trampu.

Janković je kazao da su takvom rakijom lečili, hrabrili američke vojnike, a poklon predsedniku SAD je njegova poruka da američki i srpski narod moraju biti prijatelji.
 

Predsednik je na kraju istakao da će popiti rakiju koju je dobio, ali i da će ostaviti dovoljno za predsednika Trampa.

- Popićemo jednu šljivu Tramp i ja, biće više nego dovoljno, da vidi kako su to radili američki vojnici u ono doba, zaključio je predsednik Vučić.