27.09.2020.

22:50

Foto:

Vesti

ODAKLE, BRE, ROĐAČE! Ivanović došao kod Olje u emisiju, a zbog detalja na njegovoj ruci IZIRITIRAO JE CELU SRBIJU!

Za račun svojih gazda koji ih plaćaju, ovaj dvojac već duže vreme bezuspešno glumi neku vrstu disidenata i političkih protivnika predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Ono što je dodatno iziritiralo gledaoce Utiska nedelje večeras je jedan detalj na Ivanu Ivanoviću.

Kako su primetili brojni tviteraši, Ivanović je na ruci nosio sat marke "Roleks" vredan 10.000 evra, a mnogi od njih su se zapitali odakle jednom zabavljaču novac za tako nešto.

Pored toga, Ivanović poseduje stan u Rovinju, u njegovoj voljenoj Hrvatskoj, kao i veliko bogatstvo koje poseduje u Srbiji, a svojim bahaćenjem sa novcem počeo je već uveliko da iritira ljude. Ivanović smatra da on nije javna ličnost, te da ne mora da pravda odakle mu novac i kako ga je zaradio.

Ivanović je, pritom, sve vreme dok je govorio, gestikulirao upečatljivo rukama, a posebno rukom na kojoj nosi skupoceni sat, valjda stavljajući do znanja građanima Srbije da, pored toga što pokušava da se predstavi kao neko ko razume politiku bolje od drugih, i ima više od drugih.

Na ovaj način, ne samo da je na nepristojan način pokazao svoj imetak, već je iznervirao i sopstvenu publiku koje je sve manje od kad je zalutao u bavljenje politikom.

BONUS VIDEO

OVO MORAM DA PROBAM, NOVA EPIZODA! Ko ulicu prlja, ima da nadrlja, jer je Sneška svoju sreću pronašla u smeću!

MAGAVA - PACOV HEROJ! Odlikovan zlatnom medaljom za hrabrost