29.09.2020.

13:20

Foto:

Vesti

(VIDEO) VUČIĆEVIĆ NA PINKU: Optužbe da Srbija pokušava da obnovi Dušanovo carstvo su VRHUNAC LUDILA! Smeta im ekonomski jaka Srbija!

 

- To je ta apsolutna strašna histerija koja je usmerena sve vreme protiv Srbije, jer hejterima, onima koji ne misle dobro Srbima i Srbiji, a u regionu ih je na žalost puno, strašno smeta Srbija ovakva kakva jeste, ekonomski jaka i sve jača sa odličnom pozicijom u međunarodnim krugovima i sve boljom političkom pozicijom. Ozbiljna država Srbija smeta srpskim neprijateljima u regionu i zato je ova histerija - navodi Vučićević za Pink.

Informer

Prema njegovim rečima, smeta im jaka Srbija, koja sme da kaže ne na ucene i pritiske, koja je dovoljno ekomski moćna da na međunarodnoh pozornici može da se nosi i sa najvećim igračima, gde su plate nikad veće, gde se nikada više gradi.

Primetio je da im, ne smetaju im neki drugi političari koji poput Edija Rame koji radi na formiranju takozvane velike Albanije.

- Kako objasniti to da je Albancima na Kosovu sve dozvoljeno, a Srbima u BiH sve zabranjeno. Kako je njima dato pravo da proglase lažnu državu Kosovo, a istovremeno Srbima u Republici Srpskoj se uskraćuje pravo da kažu bilo šta o bilo čemu. To je ta zamena teza, u kojoj se pokušava reći da su Srbi uvek i zauvek jedini krivci i pošto je Srbija postala država koja više nema pečat lošeg momka i večitog krivca u međunarodnoj zajednici, svi partneri nas uvažavaju, onda smetamao – naveo je Vučićević.

Informer

Kako je dodao, ova bolesna hejterksa kampanja konincidira sa potpisivanjem Vašingtonskog sporazumoma jer oni znaju da je on jako dobar za Srbe i Srbiju, a loš za Prištinu i srpske neprijatelje.

Vučićević je istakao da niko od srpskih političara nikada i nigde nije pomeno bilo koji velikodržavni ili velikosrpski projekat.

- Jesmo li mi ikada imali pretenzije prema bilo kojoj državi u regionu? Ne! Ali te države imaju prema nama! Pogledajte kako su svi iz regiona priznali lažnu državu Kosovo. Ako to nije mešanje u unutrašnja pitanja Srbije, ugrožavanje teritorijalnog integriteta Srbije ili hegemonija, kako oni kažu, ne znam šta je – dodao je Vučićević.