17.10.2020.

14:24

Foto:

Vesti

MARINIKA OBJAVILA DA KRIZNI ŠTAB PROTIV KORONE NE POSTOJI, A ONDA JE PREMIJERKA ODUVALA! Vama je laž pravilo vaše politike! EVO DOKAZA DA JE ŠTAB FORMIRAN JOŠ U MARTU!

I ne samo da je to napisala, nego je još prozvala Vladu Srbije da objavi rešenje o imenovanju, rekavši da ni ono ne postoji.

Iako je Vlada Srbije još 13. marta na sajtu ove institucije objavila i zvanično da je oformljen Krizni štab, Tepićeva je napisala da je to "fantomski Vučićev štab" i rekla da je tužila premijerku Srbije Anu Brnabić zbog "laži i obmane".

Informer

Ubrzo je stigao demanti srpske premijerke koja je napisala da je sve laž.

"Suština svega što izgovorite je laž. Vama je laž pravilo i način vođenja celokupne vaše politike. Drsko i svakodnevno laganje. Ne "zaobilaženje istine", već drsko, otvoreno, bestidno laganje", napisala je premijerka dodajući link sa sajta Vlade Srbije, na kom se jasno vidi saopštenje vlade da je štab oformljen.

A da ona govori istinu govori i zvanični dokument Vlade Srbije, odnosno Zaključak o obrazovanju Kriznog štaba u kom se jasno vidi ko su sve njegovi članovi kao i pod kojim brojem je zaveden. U to se možete uveriti i sami na donjoj fotografiji.

Informer