17.10.2020.

20:17

Foto:

Vesti

MILIČKOVIĆ: Laži i manipulacije Mlađana Ðorđevića!

- Naravno da nije Aleksandar Vučić dao novac iz svog džepa za radove na Hramu Svetog Save u Beogradu niti je to ikada tvrdio, već se radovi završavaju novcem iz budžeta - naveo je Miličković u saopštenju za javnost.

On je pozvao Ðorđevića, za koga kaže da je "poznat samo kao kum i najbliži saradnik i u poslovima i na funkcijama Dragana Ðilasa i savetnik bivšeg predsednika Borisa Tadića", da konačno objasni kako su "on i saborci u vreme svoje vlasti raspolagali tim novcem" svih građana.

- Čiste šibicarske fore u želji da se vrate u fotelku u kojoj za Ðilasa i Ðorđevića nema ni kanona, niti bilo čega svetog i u toj nameri ne libe se čak ni da iznose najjadnije moguće laži i vode hajke na patrijarha Irineja i Srpsku pravoslavnu crkvu. Ali tako je to valjda u njihovom svetu tajkuna - ocenio je Miličković.

- U pristojnoj i normalnoj Srbiji, kakva je danas na čelu sa Aleksandrom Vučićem, radovaćemo se i bićemo ponosni na završetak radova, svečano otvaranje i osveštanje Hrama Svetog Save, jednom od tri najveća pravoslavna hrama na svetu, a Ðorđević i Ðilas nek nastave da šibicare - zaključio je Miličković.