17.10.2020.

21:39

Foto:

Vesti

JOVIČIĆ: Bulatovića ne zanima ko je ispisao preteće grafite

- Iako bi bilo logično da mu kao oštećenom bude u interesu da sazna ko mu je ugrozio bezbednost ispisujući ove pretnje na njegovoj kući, pa bio to i njegov prijatelj, potpuno suprotno, Bulatović režira nekakve rijaliti predstave za javnost - naveo je Jovičić u izjavi za javnost.

On je podsetio da su tužilac i sudija, u skladu s vladavinom prava, doneli odgovarajuće odluke u vezi sa osumnjičenim za to krivično delo Zoranom Radmilovićem.

- Pravo pitanje za Bulatovića jeste, s obzirom na ono što smo čuli u javnosti, zašto panično osporava istragu nadležnih organa, zašto ga ne brine da je od 12 saslušanih osoba samo Radmilović odbio da odgovori da li je pisao te grafite, odbio poligraf i odbio da da uzorak rukopisa i sve drugo čime bi pobio dokaze i skinuo sumnju sa sebe - rekao je Jovičić.

On je naveo da "potpuno suprotno, umesto istine, Bulatović u nastavku panike danas ispred zatvora u Sremskoj Mitrovici sada tvrdi i da Radmilović trpi torturu, nema šta da obuče i u šta da se presvuče u pritvoru".

- Svega ćemo se, ubeđen sam, još nagledati i naslušati u jeftinim politikantskim predstava (Dragana) Đilasa, Bulatovića i ostalih - zaključio je Jovičić.